Pàgina d’inici

Entradas recientes

La crítica a la crítica de l’ASAEE a l’article de Javier Sampedro a El País

Com recordareu, fa uns dies la dirección de l’ASAEE va redactar un article de resposta al que havia publicat Javier Sampedro a El País a propòsit dels usos del concepte de “raça”. El document es va titular “Las razas no existen, el racismo sí”i finalment el va publicar el diari Público. Alguns i algunes de … Leer más “La crítica a la crítica de l’ASAEE a l’article de Javier Sampedro a El País”

Educació en temps del COVID19

Explicar el meu confinament passa per molts moments i estadis, com suposo que per a tots i totes. Però allò que m’ha ocupat força temps i reflexió, en aquest context del COVID19, és el món de l’educació i les dificultats que com a sector està passant en aquest moment històric. La primera evidencia, és el … Leer más “Educació en temps del COVID19”

Les dificultats de produir tomàquets

Bona nit, estimats companys i companyes, Desconec la raó, però estic aprofitant relativament bé el confinament. No paro d’escriure. Això em fa pensar que, si una dia m’envien a presó, potser no m’avorriré. Com de seguida vaig veure que molta gent s’havia arremangat per analitzar, des de la seva disciplina o perspectiva, algun aspecte de … Leer más “Les dificultats de produir tomàquets”

Subscriure’s al blog